Hp fännid
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hp fännid

Tore foorum kõikidele Harry Potteri fännidele. https://hpfannid.forum.co.ee

PealehtPortalGalleryOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)

Go down 
+11
Acheron
kikael
aare94
hermione80
Valgekihv
Liv
libahunt
Brietha
Tofu
Celestine
Evanna
15 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Next
AutorTeade
aare94
Loheratsanik
Loheratsanik
aare94

Male Postituste arv : 3735
Hüüdnimi : Aare
Punktid : 1495
Galeoonid : 1965
Südamed : 2
Aktiivsuspunktid : 31121
Registration date : 16/12/2007

Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimeLaup Juun 07 2008, 11:59

"Nojah, kuid me ei pruugi seda haldjakivi kunagi leida. See võib olla peidetud või varastatud. Ma olen kindel, et ka Malibrea otsib seda kivi taga. Siis me peame ruttu tegutsema" lausus Vanir vaikselt ja lootusetult. Talle ei meeldinud kuningaks olemise vastutus üldse ja võibolla oli ta juba kuningas. Talle ei meeldinud ka tegevusetus.
Tagasi üles Go down
http://harrypotterfoorum.forumotion.com/
Tofu
Aes Sedai
Aes Sedai
Tofu

Female Postituste arv : 2028
Hüüdnimi : Tofu
Punktid : 1100
Galeoonid : 895
Südamed : 4
Aktiivsuspunktid : 30874
Registration date : 25/12/2007

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimeLaup Juun 07 2008, 16:22

"Ma usun, et me leiame selle üles. Igastahes täna sa enam midagi korda saatma ei hakka. Selle eest hoolitsen mina. Üks põhjus on veel miks ma ei tahtnud, et sa maa peale kohe lähed. Sa pole tükk aega söönud ja sa oled kindlasti väsinud. Trepist käimine võtab umbes kaks päeva aega. Vahepeal pole mingit sööki võimalik leida." ütles ta enesekindlalt. Kuigi ka tema jaoks oli silvani haldjakivi leidmine peaaegu võimatu. Kuid miski ütles talle et nad leiavad selle ja viivad õige koha peale. Kui ta sise tunne nii poleks öelnud siis poleks ta proovinudki.
Tagasi üles Go down
http://featherbreath.forumotion.net/
libahunt
Kadunud Kääbik
Kadunud Kääbik
libahunt

Female Postituste arv : 5798
Hüüdnimi : liba, hunt, hundu
Punktid : 1485
Galeoonid : 1271
Südamed : 5
Aktiivsuspunktid : 32067
Registration date : 25/01/2008

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimeLaup Juun 07 2008, 16:39

(See lohekoopa mõte on huvitav. Äkki just lohe panigi selle pihta.)
Tagasi üles Go down
http://ringy.darkbb.com
Celestine
Lohe
Lohe
Celestine

Female Postituste arv : 2669
Hüüdnimi : Ellen
Punktid : 1505
Galeoonid : 491
Südamed : 3
Aktiivsuspunktid : 31239
Registration date : 13/12/2007

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimePüh Juun 08 2008, 10:34

(Vabandust. Punastab)

"Mina olen Mirdaliel Tarnalion," kummardas haldjas kergelt. Ta oli nii sügavalt mõttes olnud. Nüüd oli ta Cloudhawenis. See on imeline koht! Mirdaliel märkas üllatusega, et Vaniri ja Gümnastika omavahelised pilgud ei olnud mitte just kõige sõbralikumad. Haldjas ohkas kurvalt. Miks just nüüd?
Tagasi üles Go down
Tofu
Aes Sedai
Aes Sedai
Tofu

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimePüh Juun 08 2008, 11:35

(Mis pärast?)

Gümnastika katkestas iga suguse ühenduse Vaniri ja enda vahel ja hakkas kuulama mida teised räägiva.
(Mitte keegi ei räägi apsoluutselt mitte midagi. Naer )
Tagasi üles Go down
Celestine
Lohe
Lohe
Celestine

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimePüh Juun 08 2008, 14:10

(Ma ei kirjutanud ju. Punastab)
Tagasi üles Go down
libahunt
Kadunud Kääbik
Kadunud Kääbik
libahunt

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimePüh Juun 08 2008, 15:31

(Ma ei viitsi praegu8 kirjutada, ootan et keegi veel kirjutaks.)
Tagasi üles Go down
Valgekihv
Äravalitu
Äravalitu
Valgekihv

Female Postituste arv : 4013
Hüüdnimi : Mutsy, Kihv.
Punktid : 1400
Galeoonid : 461
Aktiivsuspunktid : 32646
Registration date : 12/12/2007

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimePüh Juun 08 2008, 15:46

(Mina samuti. Ma jätan järje vahele, et kust lugeda.)
Tagasi üles Go down
Tofu
Aes Sedai
Aes Sedai
Tofu

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimePüh Juun 08 2008, 17:31

(Kuulge, kui keegi ei viitsi kirjutada siis ei saa me kunagi ju edasi!!!!)
Tagasi üles Go down
libahunt
Kadunud Kääbik
Kadunud Kääbik
libahunt

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimePüh Juun 08 2008, 17:51

(Ma kirjutan siis kui keegi veel on kirjutanud.)
Tagasi üles Go down
Tofu
Aes Sedai
Aes Sedai
Tofu

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimePüh Juun 08 2008, 18:00

(Ok ma üritan kah midagi sekka öelda.)
Kogu selle aja oli kuulanud ta ka juttu ja otsustas kaasa rääkida. "Minu kõrvu aga jõudnud juttud, et see on lohe käes. Lohe pidi pesitsema Hadroni mägedes. Kuid kuulujutte on nii palju nii et nendele ei saa kindel olla." ütles ta mõtlikult, samal ajal mõeldes kus see võiks olla.
Tagasi üles Go down
Chandra
Hiidkalmaar
Hiidkalmaar
Chandra

Female Postituste arv : 92
Hüüdnimi : Laura
Punktid : 10
Galeoonid : 10
Aktiivsuspunktid : 30162
Registration date : 19/05/2008

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimePüh Juun 08 2008, 18:31

iLiliana oli väsinud,kuigi ta oli maganud lõunani.(Ta oli Cloudhawenis.)Ta oli Päevläbi Cloudhaweni kohal lenanud ja ta oli väga väsinud ta otsis endale magamis kohta kui ta oli leidnud varju laia põõsa alla võttis ta põõsalt lehed et nendest voodi teha ja uinus.
Tagasi üles Go down
Chandra
Hiidkalmaar
Hiidkalmaar
Chandra

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimePüh Juun 08 2008, 18:33

(i-d ei ole Liliana ees)
Tagasi üles Go down
Celestine
Lohe
Lohe
Celestine

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimePüh Juun 08 2008, 18:34

(Edit on ka. Pilgutab silma)
Mirdaliel noogutas. "Ja osad jutud räägivad, et pegasuseratsanik kaotas selle Endlaka jõkke. Aga ainult üks lugu vastab tõele."

Viimati muutis seda Hermione Jean Granger (Esm Juun 09 2008, 11:37). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Brietha
Salamõrtsukas
Salamõrtsukas
Brietha

Female Postituste arv : 1434
Hüüdnimi : Bri
Punktid : 525
Galeoonid : 286
Aktiivsuspunktid : 30938
Registration date : 18/01/2008

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimePüh Juun 08 2008, 18:41

Brietha ütles:"Mina isiklikult usun seda viimast juttu. Mu kodukohas räägiti sellest alatasa"

Viimati muutis seda hermione11 (Esm Juun 09 2008, 15:05). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Tofu
Aes Sedai
Aes Sedai
Tofu

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimeEsm Juun 09 2008, 10:36

(Mis keel see pruun on?)

"Mina ei usu ühtegi. Kui ükski neist peaks tõele vastama miks siis pole seda sajandeid aastaid leitud? Kuulujuttu talurahvast usun ma kõige vähem muidugi. Muidugi see Endlaks jõe ja lohe koopa asi sobiksid väga hästi kokku. Pegasuse ratsanik kaotas selle Endlaka jõkke ja Endlaka jõe vool viis selle Hadroni mägede vahele kus leidis selle lohe."
arutas Gümnastika samal ajal kujutades Ardamirieli kaarti endale ette.
Tagasi üles Go down
aare94
Loheratsanik
Loheratsanik
aare94

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimeEsm Juun 09 2008, 10:54

(Ma ka ei saa aru ja Marie pole ka siin mitu päeva käinud. Asi läheb aeglaselt.)

Vanir noogutas ja ütles "Ma nõustun Gümnastikaga. See on kõige tõenäolisem oletus. Kui see oleks talurahva kätte sattunud, oleksid nad selle kohe maha müünud, sest neil on vaja liha ja vilja. Ma arvan ka, et haldjakivi on lohe koopas." lõpetas Vanir kindlalt. Ta oli lihtsalt selles kindel, et kivi on lohe valduses.
Tagasi üles Go down
Evanna
Foorumi Ülemvalitsejanna
Foorumi Ülemvalitsejanna
Evanna

Female Postituste arv : 10351
Hüüdnimi : Evanna, Ev.
Punktid : Ei arvestata
Galeoonid : 1295
Südamed : 9
Aktiivsuspunktid : 32340
Registration date : 04/08/2007

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimeEsm Juun 09 2008, 11:24

(Vabandust, et ma vahepeal ei käinud. Eile olin laulukooriga loomaaias ja olime seal seni, kuni see kinni pandi Naer Oh, see oli nii mõnus päev! Igatahes, nüüd ma olen olemas.)

Pilvekuninganna vastas:
"Kahjuks ei tea ma ise Kivist mitte midagi. See on jäljetult kadunud. Aga viimane oletus tundub loogiline. Aga kui see ongi lohekoopas, siis on teil väga väike võimalus seda kätte saada. Lohed on hirmsad olendid." Ta kirjeldas kaaslastele lohesid. [Ma ei hakka kõike ära rääkima, kui tahate üle lugeda, vaadake Ardamirieli kirjeldust.]
"Nad valvavad kiivalt oma aardeid. Sellel lohel ei pruugi isegi Kivi väärtusest aimu olla, kuid kindlasti on Kivi kaunis ja lohe ei taha seda mingi hinna eest ära anda. Lohed on ka äärmiselt ohtlikud ning neid on raske tappa. Kuid lohe varandust kätte saada ongi võimalik vaid siis, kui lohe on surnud või jäädavalt läinud. Kuid teadaolevalt ei ole ükski lohe oma varandust vabatahtlikult jätnud." Ayanna küsis:
"Aga kuidas see siis võimalik on?" Pilvekuninganna naeratas nukralt.
"Ma ei ole kindel, kas ongi. Mina ei soovitaks teil seda teha. Kuna te olete üles leidnud taevase maa, võiksite te siia igaveseks jääda ning rahus elada. Ma pakun teile seda võimalust."
"Tänan pakkumast," vastas Ayanna kindlalt, "kuid mina ei jäta oma kodumaad. Mina proovin."
Tagasi üles Go down
https://hpfannid.forum.co.ee
aare94
Loheratsanik
Loheratsanik
aare94

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimeEsm Juun 09 2008, 11:31

Vanir vaatas Pilvekuningannat ja ütles talle "Mina proovin ka seda kivi kätte saada. Isegi, kui see maksab mulle oma elu.". Vanir oli loobunud mõttest ajada inimeste väed kokku. Ta mõtles Seda võib ka hiljem teha
Tagasi üles Go down
Evanna
Foorumi Ülemvalitsejanna
Foorumi Ülemvalitsejanna
Evanna

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimeEsm Juun 09 2008, 11:35

Ayanna jäi mõttesse.
"Kuidas lohet tappa saab?" küsis ta.
"see on väga raske, peaaegu võimatu," vastas Pilvekuninganna. "Teda saab surmata vaid ühte kohta - kõhtu. Seal on tal õrnem nahk ja kui mõõk on terav, võib see naha läbistada. Kuid lohed peaaegu kunagi ei näita oma kõhtu."
Tagasi üles Go down
aare94
Loheratsanik
Loheratsanik
aare94

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimeEsm Juun 09 2008, 11:38

"Aga kui kasutada peibutist, näiteks midagi mis lendab ja ta seda kinni püüda üritab, siis ta tõuseb püsti ja tahab lendu tõusta, siis on võimalik ta mõõgaga tappa." ütles Vanir kiirelt Pilvekuningannale.
Tagasi üles Go down
Evanna
Foorumi Ülemvalitsejanna
Foorumi Ülemvalitsejanna
Evanna

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimeEsm Juun 09 2008, 11:46

Pilvekuninganna pidas hetkeks aru.
"Jah, see oleks võimalik..." arvas ta. "Kuid ma ei oska arvata, mis võiks üht lohet meelitada oma varandust jätma ja õhku tõusma."
"Äkki keegi meist? Teeskleb varast?" arvas Ayanna. "Lohe tõuseb, et teda tappa ja siis keegi pistab lohe läbi?"
"Noh, see oleks väga ohtlik," naeratas kuninganna. "See ei ole sugugi kindel, kas see õnnestub. Lohele ei ole praktiliselt võimalik vaikselt ligi hiilida, isegi kui sa oled hääletu ja nähtamatu, siis ta haistab sind."
Tagasi üles Go down
Celestine
Lohe
Lohe
Celestine

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimeEsm Juun 09 2008, 11:54

"Pealegi oleks see ka varga teesklejale üsna ohtlik," lisas Mirdaliel. "Kes lohe tapmisega on hakkama saanud? Millal ja kus? Kuidas tapja sellega hakkama sai? See aitaks mul olukorda veidi paremini mõista."
Tagasi üles Go down
Evanna
Foorumi Ülemvalitsejanna
Foorumi Ülemvalitsejanna
Evanna

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimeEsm Juun 09 2008, 12:02

Pilvekuninganna ohkas.
"Ma ei ole maapealsete asjadega eriti kursis, ma elan ju siin ega käi seal sageli. Olen kuulnud ühest lohe tapmisest... Seda sooritas üks pegasuseratsanik, kes meelitas lohe oma koopast välja ning suutis lohe kõhu alla manööverdada, kus ta lohe siis tappis. Aga ta ise hukkus, kuna surmakrampides lohe on kohutavalt ohtlik."
Ayanna väristas end. Asi tundus lootusetu ja ohtlik. kuid ta kavatses üritada.
Tagasi üles Go down
aare94
Loheratsanik
Loheratsanik
aare94

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimeEsm Juun 09 2008, 12:19

"Aga kes siis peaks meist ikkagi lohe tapma" küsis Vanir Pilvekuningannalt. Tal oli kahtlane tunne. Vanir vaatas Pilvekuningannale otsa.
Tagasi üles Go down
Evanna
Foorumi Ülemvalitsejanna
Foorumi Ülemvalitsejanna
Evanna

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimeEsm Juun 09 2008, 12:25

Pilvekuninganna naeratas.
"Seda te näete, kui aeg on käes." Ta tõusis. "Aeg on hiline. Teile näidatakse magamiskohad kätte. Hommikul näeme." Ta lahkus ruumist ning sisse astusid mõned Pilvekuninganna moodi inimeselaadsed moodi olendid. [Igaüks mängib ise end magamispaika jõudmas, eks? Ja kui ta ei mängi, siis ta läks sinna ikkagi, sobib?] Üks neist viipas Ayannale ning haldjas järgnes talle. Ta liikus mööda üht koridori, pööras kuhugi ning leidis end kaunist ning mugavast toast.
"Aitäh," lausus ta teenrile ning läkski magama. Ta oli ikkagi väsinud.
Tagasi üles Go down
aare94
Loheratsanik
Loheratsanik
aare94

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimeEsm Juun 09 2008, 12:34

Vanir liikus oma saatjaga ka mööda üht koridori. nende sammude kõla oli kuidagi meloodiline. Lõpuks jõudsid nad ühte tuppa. See oli väga ilus. Saatja lahkus ja Vanir läks voodisse lamama. See tundus olevat imeline, et paari päevaga on selliseid asju juhtunud. Vanir vaatas korra veel lakke ja ta uinus.
Tagasi üles Go down
Liv
Kantsler
Kantsler
Liv

Female Postituste arv : 3298
Hüüdnimi : ----
Galeoonid : 917
Aktiivsuspunktid : 30959
Registration date : 18/12/2007

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimeEsm Juun 09 2008, 12:42

Nümfid kuulasid juttu huviga. Goldreine ohkas vahepeal, kui juttud käisid surmast. Gabriella aga jäi imetlema Kuningannat, kuulis natukene ka teiste juttu, kuid peamiselt salvestas endale pähe Kuninganna välimuse. Goldreine oli rohkem huvitatud juttust kui Gabriella. Kui nad koos tuppa läksid, küsis Goldreine Gabriella käest : "Mida lohe sööb? Mida ta väga armastab süüa? Kui sooviksime teda kuhugi meelitada, siis kõige parem oleks... Söögiga. Aga jah..." Gabriella mõtles veidi. "Keegi meist ohverdab end, ja läheb... Läheb tappab lohe pärast meelitamist. Ainus asi on see, et ta võib ju nii hukkuda ja siis võttaksid teised kivi, ning läheksid selle õigele kohale panema. " Goldreine vaatas teda ja lausus siis : "Nümfe on aina vähem. Nad ei suuda siis treppi kaitsta. Ma arvan et ma ei tule, nii et mina ei saa ennast ohverdada. Pealegi, ma ei oska kasutada mõõka. " Selle peale jäi Gabriella vait. Kas siis tõesti tema parim sõber ei soovinud tulla? Kartis ta surma? Kas ta peaks ka jääma? Ta ei teadnud mida öelda. Arvatavasti pidi ta jääma. Tema kartis sammuti surma, kuid samas tahtis ta näha mis oli teisel pool metsa, ehk maailma uurida. Ta mõtles, et võib olla läheb ta hoopis pärast seda kui nad kivi ära panevad. Ta ei teadnud, ja mõtles edasi, seni kuni teised rääkisid.
Tagasi üles Go down
http://mariefannid.forumotion.net/
Evanna
Foorumi Ülemvalitsejanna
Foorumi Ülemvalitsejanna
Evanna

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimeEsm Juun 09 2008, 12:52

Veel enne uinumist mõtles Ayanna tükk aega. Lohe... See tundus nii hirmutav väljavaade. Malibrae oli nii võimas ning see oli äärmiselt ohtlik ülesanne. Ning kui Malibrae teada saab, et nad otsivad Kivi ning on selle leidnud, tuleksid ta kõige tugevamad teenrid Kivi võtma ning siis poleks enam võimalust. Ning kuninganna oli talle pakkunud igavest õndsust siin, Cloudhawenis. See paik oli nii kaunis... See tundus tõeliselt ahvatlev. Kuid ta väristas end ja otsustas, et ei anna alla ning proovib.
Tagasi üles Go down
aare94
Loheratsanik
Loheratsanik
aare94

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimeEsm Juun 09 2008, 12:55

Vanir ärkas üles, ta oli näinud õudusunenägu, kus Gümnastika oli muutunud loheks kes hävitas Vaniri. ja Vaniri isa võttis Kivi endale. Vanir raputas korra pead ja jäi uuesti magama, nähes nüüd meeldivamaid unenägusid.
Tagasi üles Go down
Liv
Kantsler
Kantsler
Liv

Female Postituste arv : 3298
Hüüdnimi : ----
Galeoonid : 917
Aktiivsuspunktid : 30959
Registration date : 18/12/2007

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimeEsm Juun 09 2008, 12:56

Gabriella ja Goldreine jõudsid oma toani. Voodi asemel olid neil lehe kuhjad, neile oli see mõnusam. Enne magama minemist, ütles Gabriella Goldreinile : "Tule ikka, ma ei taha üksi minna. Keegi peab ju pärast seda kivi kaitsema! " Goldreine aga teeskles magamist, ei iial ta oleks lahkunud oma metsast, mets vajas sammuti kaitsemist! Ja veel rohkem kui kivi. Kui Gabriella soovis minna, võis ta kutsuda keda ta tahtis, aga mitte teda sundima tulema.
Tagasi üles Go down
http://mariefannid.forumotion.net/
Brietha
Salamõrtsukas
Salamõrtsukas
Brietha

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimeEsm Juun 09 2008, 15:10

Brietha sammus oma magamis kohta. Ta jäi tükk aega mõtlema:"Lohe tapmine on tõesti ohtlik. Tean, et on võimalik võluväega lohe jõudu nõrgestada, aga see nõrgestab ka võlurit. Aga ma võin ju enda elu enda kodumaa eest anda. Ei peab olema mingi muu võimalus." Brietha ohkas ja jäi magama.
Tagasi üles Go down
Celestine
Lohe
Lohe
Celestine

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimeEsm Juun 09 2008, 15:20

Ka Mirdaliel läks magama. Enne uinumist mõtles ta: Kuidas paari päevaga niisuguseid asju juhtuda sai? Kõigepealt Freia hammustas mind, siis tutvusin Briethaga, läksin Nümfimetsa ja kohtusin Nümfidega, lõpuks olen Clodhawenis, kuhu pole keegi maa peal elavatest sajandeid jalga tõstnud! Kuninganna pakkus igavest õndsust siin, kuid... Ardamiriel on mulle liiga kallis, et ma pealt vaataksin, kuidas Malibrae seda laastab. Ma arvan, et lähen tagasi maa peale, aga kui Malibrae on võidetud ja mina olen elus, äkki saab siia tagasi tulla?
Tagasi üles Go down
Tofu
Aes Sedai
Aes Sedai
Tofu

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimeEsm Juun 09 2008, 17:55

Gümnastika juhatati talle mõeldud kohta ja ta heitis asemele. Ase polnud üldse tuttav. Ta igatses oma Equusi metsas olevat kõrtest aset. Equusi mets oli kindlasti orkide poolt juba laostatud. Kui mitte laostatud siis vallutatud küll. Ase oli tema jaoks võõras ja liiga pehme. Lõpuks jäi ta siiski magama.
Tagasi üles Go down
Chandra
Hiidkalmaar
Hiidkalmaar
Chandra

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimeEsm Juun 09 2008, 19:17

Liliana ärkas võpatades talle oli kukund peale lehe hunnik mis imelikul kombel siutsus. Alles natukese aja pärast sai ta aru et see ei olegi lehe hunnik vaid hoopis väga väike linnupesa.Ta tõusis püsti ja tegi põõsa keskele väikese augu ja pani linnupesa sinna hellalt sisse.Ta lendas tagasi maha ja võttis oma söögi varudest päeva lille.Võttis seemned küljest ja andis linnu poegadele kes hakkasid usinasti sööma.
Ülejäänud päevalillest keetis ta endale suppi see oli tema lemmik supp.Kui ta oli ära söönud siis pakkis ta asjad kokku ja tõusis lendu.Ta mõtles kuhu ta läheb.Ta jõudis otsusele et läheb kuninganna lossi juurde ja treenib lendamist sellega et lendab paar ringi lossi ümber.Ja ta läks.
Tagasi üles Go down
Valgekihv
Äravalitu
Äravalitu
Valgekihv

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimeEsm Juun 09 2008, 19:31

Apple heitis oma asemele magama. Ta uinus otsekohe [nagu ma isegi] ning nägi veidrat und. Apple'l oli hästi suur sarv, mida ta lohistas enda järel. Tema sõbrad käskisid tal lohe koopasse minna ja lohe kõht läbi torgata. Ta läks lohe koopasse ja lohet polnud. Ta võttis kivi, pööras ümber ja edasi läks pilt mustaks. Apple magas edasi.
Tagasi üles Go down
Evanna
Foorumi Ülemvalitsejanna
Foorumi Ülemvalitsejanna
Evanna

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimeEsm Juun 09 2008, 21:06

Pärast pikka ja ringiratast käivat lohe tapmise teemalist arutelu, mis lõpuks mitte kuhugi ei viinud, jäi Ayanna lõpuks magama. Ta uni oli rahutu, täis kummalisi loheteemalisi unenägusid.
Tagasi üles Go down
Tofu
Aes Sedai
Aes Sedai
Tofu

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimeEsm Juun 09 2008, 22:57

(Teeme nii, et nüüd on hommik. Muidu jääme igavesti unenägusi nägema.)

Gümnastika nägi unes oma perekonda. Ta nägi kuidas ta oli veel vars ja mängis koos oma sõpradega. Eemal sõid ta ema ja isa. Järsku ärkas ta võpatades üles. Ta oleks hea meelega veel edasi vaadanud. Päike veel tõusis ja aknast piilusid paar päikse kiirt sisse. Gümnastika tõusis püsti ja kõndis akna juurde. Vaade oli kaunis ja Gümnastika jaoks oli õige aeg tiibu sirutada. Ta sammus vaikselt oma toast välja ja koridoris tõusis õhku, et mitte äratad teisi. Hääletult lendles ta väravani, maandus ja avas värava. Siis tõusis uuesti õhku. Mõnus tuul paitas ta pead. Gümnastika otsustas teha paar trikki ja kiirendas ennast. Ta hakkas kauneid pöördeid ja surmasõlmi tegema. Lõpuks maandus ta ja hakkas galopeerima mööda maad. Siis ampsas ta rohtu ja heitis pikali. Talle meenusid eile õhtul toimunud arutelu. Ilmselt olen mina see kes lohe meelitama peab. Muidugi poleks mul midagi selle vastu. mõtles ta. Ta oli valmis surema teiste eest. Gümnastika polnud kunagi lohedest eriti kuulnud ja ta polnud ka ühtegi näinud. Tal polnud aimugi kui kiired lohed on. Muidugi pole mul nende kiirust vaja teada. Tuld oskavad nad ikkagi pursata. mõtles ta pelglikult. Mõte lohedest ajas talle hirmu nahka.
Tagasi üles Go down
Brietha
Salamõrtsukas
Salamõrtsukas
Brietha

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimeTeis Juun 10 2008, 07:05

Brietha ärkas esimeste kiirte peale. Ta tõusis ülesse ja läks peegli ette. Ta kammis juuksed ja pani juuksed krunni. Ta arvas, et see võib täna kasuks tuua. Äkki täna juhtub midagi ja võideldes on parem kui juuksed on krunnis. Ta jäi enda tuppa ootama. Siis koputas keegi Brietha uksele. "Sisse," ütles Brietha. Ukse avas teener. Ta ütles:"Kuninganna ootab teid hommikusöögile"
Brietha tänas teenrit ja läks alla söögisaali.
(Noh nats mängisin kuninganna eest, aga ma usun, et te ei pane pahaks)
Tagasi üles Go down
Tofu
Aes Sedai
Aes Sedai
Tofu

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimeTeis Juun 10 2008, 09:03

(Ei, sellest pole midagi. Muidugi mina ja Apple ei saa laua taga süüa.)
Tagasi üles Go down
Celestine
Lohe
Lohe
Celestine

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimeTeis Juun 10 2008, 09:05

Mirdaliel ärkas samuti. Päike paistis juba aknast. Haldjas kammis juuksed, sikutas saapad jalga ja läks akna äärde istuma. Huvitav, mis kell on? Ma ei tea, millal Cloudhawenis päike tõuseb. Siis koputati tema uksele ja temalegi öeldi: "Kuninganna ootab teid hommikusöögile." "Tänan," vastas Tarnalion. Kui kuninganna teener oli lahkunud, vaatas ta viimast korda peeglisse ja läks alla söögisaali. Brietha oli juba seal. "Tere hommikust. Kas magasid hästi?"
Tagasi üles Go down
libahunt
Kadunud Kääbik
Kadunud Kääbik
libahunt

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimeTeis Juun 10 2008, 14:09

(Ma ei jõudnudki magama Väga rõõmus Aga ma teen nii et ikka magasin.)

Freia ärkas. Ta sättis riided korda, pani nooletupe ja vibu selga ning hakkas juukseid kammima. Lõpuks võttis ta taskust nöörijupi ja sidus juuksed sabasse. Koputati uksele. "Jah?"
"Kuninganna ootab teid hommikusöögile." vastati. "Tänan," vastas Freia ja läks alla. Mirdaliel ja Brietha olid juba seal. "Hommik. Hommik." Tervitas ta mõlemas keeles, kuid Selwyni murdega. (Las seal olla murre, selline nagu vanasti eestis oli.)
Tagasi üles Go down
Evanna
Foorumi Ülemvalitsejanna
Foorumi Ülemvalitsejanna
Evanna

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimeTeis Juun 10 2008, 14:29

Ayanna ärkas koputuse peale. Ta oli kaua maganud, kuid mitte eriti hästi. Kuid puhanud oli ta sellegipoolest ning tundis end reipalt. Ta tõusis kiirelt voodist ja ütles:
"Sisse!" Uks avanes ja sisse astus üks Cloudhaweni elanikest.
"Kuninganna ootab teid hommikusöögile," ütles ta ning lahkus. Ayanna riietus kiiresti, kammis juuksed ning järgnes talle. Nad sammusid söögisaali juurde ning saatja lahkus. Ayanna sisenes ning nägi, et mõned juba ootavad teda. Ta ütles:
"Tere kõigile."
Tagasi üles Go down
Celestine
Lohe
Lohe
Celestine

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimeTeis Juun 10 2008, 14:30

(Igaüks kirjutab samamoodi: "Kuninganna ootab teid hommikusöögile." Naer)
Tagasi üles Go down
Evanna
Foorumi Ülemvalitsejanna
Foorumi Ülemvalitsejanna
Evanna

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimeTeis Juun 10 2008, 14:32

(Nojah, ilmselt kõik teenrid ütlevadki samamoodi. Ma panin seda juba tähele Naer)

Ayanna vaatas saalis ringi. Saalisolijaid ta veel ei tundnud, teadis vaid nimepidi. Ta soovis omaette, et Gümnastika või Vanir sisse tuleks.
Tagasi üles Go down
Celestine
Lohe
Lohe
Celestine

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimeTeis Juun 10 2008, 14:42

Mirdaliel pani tähele, et Ayanna on omaette. "Tere sullegi," ütles ta. Haldjas tuletas vaikselt meelde, kes nende seltskonnas olid. "Nüüd on vist veel Vanir, Kitrena, Gümnastika ja Apple puudu. Kuid ma arvan, et Apple ja Gümnastika ei saa laua taha istuda. Ah, sealt ta tulebki!"

Viimati muutis seda Hermione Jean Granger (Teis Juun 10 2008, 14:50). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Valgekihv
Äravalitu
Äravalitu
Valgekihv

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimeTeis Juun 10 2008, 14:43

Apple vaatas oma toa aknast välja. Kostis koputus uksele ja lause: "Kuninganna ootab teid hommikusöögile." Apple astus uksest välja ja läks sööma.
Tagasi üles Go down
Evanna
Foorumi Ülemvalitsejanna
Foorumi Ülemvalitsejanna
Evanna

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimeTeis Juun 10 2008, 14:56

Ayanna naeratas. Ta vaatas veidi ringi ning küsis:
"Kuidas sina siia sattusid?"
Tagasi üles Go down
Brietha
Salamõrtsukas
Salamõrtsukas
Brietha

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimeTeis Juun 10 2008, 14:57

Brietha vastas Tarnolinile:"Uni oli kosutav, aga ärevus oli liiga suur." Siis ta pöördus kuninganna poole:"Vabandust, kas siin, Cloudhawenis, on head relvakauplust ka? Ma usun, et mulle oleks vaja midagi paremat kui puust nooled."
Tagasi üles Go down
Evanna
Foorumi Ülemvalitsejanna
Foorumi Ülemvalitsejanna
Evanna

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitimeTeis Juun 10 2008, 14:59

Kuninganna naeratas.
"Meil siin pole kunagi relvi vaja läinud, kuna siin on igavene rahu. Aga kui vaja, ma võin midagi muretseda."
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)   Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema) - Page 16 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Ardamirieli rollimäng! (rollika vana teema)
Tagasi üles 
Lehekülg 16, lehekülgi kokku 20Mine lehele : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Next
 Similar topics
-
» Rollika teema
» Nummerdamine (vana teema)
» Draakonimunad. (vana teema)