Evanna Foorumi Ülemvalitsejanna
Postituste arv : 10351 Age : 29 Hüüdnimi : Evanna, Ev. Punktid : Ei arvestata Galeoonid : 1295 Südamed : 9 Aktiivsuspunktid : 32335 Registration date : 04/08/2007
| Pealkiri: Minu draakonid Laup Jan 17 2009, 15:17 | |
| Kaevasin draakonimunade teemast selle välja. Väga ammu tehtud ja nüüd üle lugedes tundub nõme. Aga panen ta siiski üles.Minu kallid lohed, kolm saab suureks kohe, varsti saan vist muna, juba mõtlen: kuna? Evanna on mu lemmik, lahe dino on Yellowjelly. Just sai suureks Elvery, kas tal jalgu ka on? Ei... Kuid armas seegipoolest, üks tõeline taevalohe. Neomys väärib mainimist, koorus ühe päevaga vist. Lahe lohe Nathan on, mu lemmikvärvi, nagu ka konn. Eucaya aina ujub vees, tõeline veekoletis on see. Shaeya on tõeline kaunitar, kosjas käib Ethenya tal, ka Orliina on nii kena, hüljatud pole ta enam. Ilyo-Ilyal on kaks pead! Mõlemale peale nimed on head. Pisike Peacey ringi nuusib, Nymeria taimede all ringi luusib. Stony nii raske, massiivne, raskuse tõttu tal tiivad on liigsed, kuid Palony on lennates tugev, ta lendab justkui lõunamaa kured, ning Adylgiza on sõdalane kui kunagi, kuid miks naine on temagi? Saamas suureks mu hõbe-Myrtella, ning paberlohe saab ka tiivad alla, punane dino, mu Redfella, läheb seltsiks Yellowjellyl. Oh, mu lohed, kuis armastan teid! Ei kunagi hülga või tapa ma neid. | |
|
libahunt Kadunud Kääbik
Postituste arv : 5798 Age : 28 Hüüdnimi : liba, hunt, hundu Punktid : 1485 Galeoonid : 1271 Südamed : 5 Aktiivsuspunktid : 32062 Registration date : 25/01/2008
| Pealkiri: Re: Minu draakonid Püh Jan 25 2009, 19:26 | |
| Oh, lahe Peaks oma Lohetapulaulu ka üles panema... | |
|
Murtagh Viirastus
Postituste arv : 6315 Hüüdnimi : Murtagh, Mur Punktid : 1435 Galeoonid : 1250 Aktiivsuspunktid : 34131 Registration date : 14/08/2008
| Pealkiri: Re: Minu draakonid Püh Jan 25 2009, 19:35 | |
| Oh, lahe^^
Avastasin, et ma ütlesin libaga samad sõnad... | |
|
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Minu draakonid | |
| |
|