Tekst on võetud:
http://web.zone.ee/norija/uudised.html Daniel Radlcifffe'i on tabanud raske haigus. Nimelt on ta sattunud sõltuvusse arvutimängust Theme Hospital.
1995. aastal Bullfrogi poolt välja antud haiglasimulatsiooni mängimisse nakatus Daniel hiljuti suvepuhkust veetes.
"Daniel istub kogu aeg arvuti taga ja mängib seda tobedat mängu!" kommenteeris Ralph Neville, Danieli ammune tuttav. "Kahetsen seda päeva, kui talle selle mängu sünnipäevaks ostsin. Nüüd röövib see mäng kogu ta vaba aja ning sõprade jaoks tal aega ei olegi".
"Ma pole Danieliga juba kaks nädalat ühendust saanud. MSN-is on ta staatuseks "busy" ning püüded temaga rääkida luhtuvad," kurtis Rupert Grint. "Emma (Emma Watson - toim.) sai temaga kord linna peal kokku ning Daniel olevat talle öelnud, et peab nüüd koju kiirustama, sest 7. haigla läbitegemine on paras pähkel."
"Aga ma olen kindel, et kui me augustis võtteid alustame, on Danielil mäng läbi tehtud ning huvi selle vastu kadudund. Kui Daniel ikka midagi pähe võtab, teeb selle kasvõi hambad ristis ära."
Daniel Radcliffelt sõltuvuse kohta kommentaare ei õnnestunud saada. "Daniel on oma toas ning ei soovi hetkel kellegagi rääkida", ütles Danieli ema.