Sisukord
1) Soovituste rubriik
2) Kuu pilt
3) Lühiintervjuu
4) Teine intervjuu
5) Kirjakast
6) Koomiks7) Horoskoop1) Soovituste rubriikIlma reklaamita on tänapäeval raske hakkama saada. Kuid meie oleme muutnud reklaamilehed soovituste rubriigiks. Seega võib julgelt öelda, et meie lehes reklaami pole. Ha-haa.
See kuu soovitame teile ühte raamatut. Lugege ja saage rohkem teada.
Ilmselt pole te üllatunud, et selleks raamatuks on „Videvik“. Seda raamatusarja on koguni rohkemgi müüdud kui Harry Potteri oma.
Kui Isabella Swan kolib süngesse Forksi linnakesse ja kohtub seal salapärase, võluva Edward Culleniga, võtab tema elu ülipõneva ja hirmutava pöörde. Portselanheleda naha, kuldsete silmadega ja üleloomulike annetega Edward on ühtaegu vastupandamatu ja läbinähtamatu ja läbinähtamatu. Kuni tänaseni on tal õnnestunud oma tumedat loomust varjata, aga Bella võtab nõuks teme tumedale saladusele järele jõuda.
Sellele raamatule on järgnenud „Noorkuu“ (New Moon), „Päikesevarjutus“ (Eclipse) ja „Koidukuma“ (Breaking Down). Praegu kirjutab Stephenie Meyer raamatut „Keskööpäike“ (Midnight Sun), mis peaks ilmuma 2009. aastal. Novembri lõpus jõuab kinodesse film „Videvik“.
2) Kuu piltPärdik sai endale prillid.
3) LühiintervjuuMis su nimi on(juhul, kui avaldada tahad)?
Ei taha öelda, kas sa seda ei teadnud?
Millal sulle Kuldsule 2008 võistlus pähe tuli?
Kui aus olla, andis idee mulle Mutsy. See juhtus juba augustis. Ma hoidsin idee alles ning kui omaloomingu nurk teemaks tuli, mõtlesin, et võiks selle võistluse teha. Muutsin seda küll kõvasti.
Kas keegi ei küsigi, miks sellel aastaarv lõpus on?
Kuidas sul nii palju draakoneid on?
Ma ei tea.
Mul pole kunagi ühtegi ära surnud ning ma vaikselt kasvatan neid. See ei nõuagi minult väga suurt tööd. Pigem nende saamine. Näiteks sinise dino ja kuldse saamine oli ikka üsna raske.
Kusjuures, mul on kõikide nende nimed ja liigid peas. :)Need on ise jäänud. Ma loodan mingil hetkel oma kollektsiooni täis saada. Hetkel otsin nõiutuid.
Nimeta palun 5 internetilehte, kus kõige rohkem käid.
Raske küsimus... Hp fännid on kindlasti esimene. Dragon Cave ka. Seal ma otseselt väga palju ei käi, aga ikka tegelen ja on väärt nimetamist. Ei olegi rohkem kohti, kus ma väga palju käiksin... Aktiivne olen veel kuues foorumis - Lets-Do-That, Harry Potteri foorum, Yarly, GTN, FeatherBreath ja Fantaasia foorum. Ühtegi nendest eraldi välja tuua ei oska.
Lõpuks tahan sulle edu soovida oma uue ajakirja tegemisel.
4) Teine intervjuuMis su pärisnimi on?
Jumal. AH! Ei, Siann!
Kas sulle meeldib kunst.Hmm... Vigakene, kas peab ära võtma, siis on õige. Ja kui sa nii kindlalt ütled, et mulle meeldib kunst, siis ma ei saa ju selles küsimuses midagi vastata...
Aga üldse, mis su hobid on?
Magamine, laisklemine, joo*atcha*deldamine (kuigi ei oska ^^). Nhajj... Ei tea.
Lemmikraamat?Lemmik raamat... "Roger Ackroyd-i surm" Agatha Cristie.
5) Kirjakast
Kui kahju, siin pole midagi. Saatke kirju.
6) Koomiks7) HoroskoopEvanna- Võidad lotoga 2 senti ja põgened ahastusest metsa.
Miseria- Lähed metsa seenele, kuigi seenehooaeg on läbi.
aare94- Põrkad Miseria ja Evannaga kokku.
Emma- Kükitad kännu peal.
KSaphira- Itsitad mutionu juures.
Hermione- Laulad täiest kõrist "Põdra maja"
Mutsy?- Kaod teadmata kuhu.
libahunt- Kukud puu otsast porilompi.
Karin- Hüppad ehmatusega konna teeseldes libahundi juurde.
Erwin- Su peale kukub paarisajakilone kivi.
minnipuhh- Karuisand pakub sulle meesaia, mett ja meevett.
renxik- Kukud püünisauku.
Ellen231-Lähiajal ootab sind suur ¹okk.
kikael-Põgened metsa.
Kes tahab samuti, kirjutagu kommentaaridesse.