KÕIK SIIN LEHEL TOODUD KUNST KUULUB MULLE (CLIODNA) JA ILMA MINU LOATA EI TOHI NEID MÜÜA, ÜLES PANNA, EGA ISEGI MITTE VAADATA!
Aga vaatamiseks ma annan teile loa, seega laske käia.
Silmades taevas ja meriEeneti joonistusvõistlusele. Võistlus sulgub kahe päeva pärast, siis jääb mul üle vaid oodata ja loota, et ma mingi positiivse koha saan. 100% GIMPis tehtud.
''Vaba tahte vastaselt''. Tema nimi on Denaerus, ta on tiivuline inimene, nagu Keevia ja Ario (kaks minu rpg-tegelast), kuid erinevalt Keeviast ja Ariost ei ,,tiivustanud'' teda mitte maag Sirid, vaid hoopis Medeia, kes on üks konkureeriv maag. Ta on ka palju ,,algelisem'' kui Keevia ja Ario. Nimelt sünnivad tiivulised inimesed algselt inimestena, tiivad saavad nad teatud maagia-teaduse segu järgi. Keevia ning Ario võivad oma tiivad ,,varjata'' (haihtuma panna), Denaerus seda ei suuda. Samuti pole Denaerusel üldse karvu - kõik on sulgedega asendunud, kaasaarvatud ripsmed ja kulmud. Ning ta pole ka just kõige füüsiliselt tervem inimolevus maailmas, kuna Medeia rikkus oma lõpmatute eksperimentidega tema immuunsüsteemi ära, pluss polnud Medeial ilmselt õrna aimugi, mida ta tegi.
Idee poolest ta ärkas üles, paanitses natuke (sest ta hõljus mingis vedelikus, mingi asi kurgust alla surutud, et ta hingata saaks), lõhkus klaasi, sai välja uhutud ja üritab minema pääseda. Ilmselt saavad tema tõttu arvutid märjaks, elutähtsad süsteemid jooksevad kokku ja ülejäänud katseobjektid saavad surma ning Medeia saab pahaseks. =/ Aga pole viga. Seda ei juhtunud tema minevikus tegelikult - tiivustumine ei ole nii kõrgteaduslik, vaid pigem maagiline protsess. Pilt on lihtsalt mul ,lõbu pärast' tehtud.
Piirjooned tehtud paberile, skännitud, värvitud GIMPis.
AGA SELLE PILDIGA OLGE
ETTEVAATLIKULT! See on
verine. Nõrganärvilistel mitte soovitatav täissuuruses vaadata.
Sketšisin millalgi eelmine aasta ja lõpetasin mitu kuud hiljem. Nagu...hämarus ^^ Ma õppisin hämarust joonistama! *kargleb ringi, tantsiskleb*
*ahem* Ärge küsige selle pildi kohta.
...
...
...
No okei, ma seletan siis >.>
See on juba natuke rohkem see, kuidas üks õige tiivuline oma tiivad omandab. Protsess kestab üldiselt mitmeid kuid. Esiteks tekkivad luud - naha alla, kahe s-tähe kujulise kühmu näol. Seal need kasvavad, ümbirtsevad ennast lihaskoega, kuni lõpuks on need nii suureks kasvanud, et murravad läbi naha välja (*osutab pildile*). Alles pärast seda, umbes paari nädala jooksul, kattuvad tiivaköndid nahaga, kasvavad veelgi suuremaks, kuni lõpuks tekkivad nende peale ka suled. Samalajal lähevad tiivuliste juuksed valgeks ning neistki saavad suled. Kulmud, ripsmed ja igasugu muud kehakarvad jäävad sulestumisest puutumata.
Igastahes ärge seda pilti vaadake, kui te olete nõrganärviline!
Pildil on Keevia umbes 15 aastat vanana ja umbes kuu aega pärast maag Siridi katseisikuks saamist.
Ja rohelise maskiga isik on tema isand, maag Sirid. Tal on paabulinnusulgedega mask. Oma seitsme teenistusaasta vältel pole Keevia kordagi näinud tolligi oma isanda paljast nahka. JAH. See ON seesama Sirid, kelle dolli ma pikslikunsti alafoorumisse postitasin, lihtsalt 10-20 aastat vanem ning tema haigus on kaugemale arenenud, millest tuleneb ka soovimatus oma nahka paljastada. *nihkub eemale*
See on Aradian. Ta on albiino. Ja tumm. Armastab flööti mängida, kuigi ei oska seda hästi. Edu teile talle kimono selga ajamisel, ta ei kannaks sellist asja ka suure kullahunniku eest.
Sketšitatud paberile, värvitud GIMPis. Tema varajast elulugu ei tohi ma teile siin rääkida, te olete liiga väikesed alles.