Valgekihv Äravalitu
Postituste arv : 4013 Age : 28 Hüüdnimi : Mutsy, Kihv. Punktid : 1400 Galeoonid : 461 Südamed : 3 Aktiivsuspunktid : 32641 Registration date : 12/12/2007
| Pealkiri: KÕIGILE, KES SIIA SATUVAD! Teis Sept 20 2016, 19:22 | |
| Hiljaaegu kohtusin ühe selle foorumi vana kasutajaga... äratundmisrõõm oli suur! Ma googeldasin üht asja ja tänasel õhtul just miskipärast sattusin tagasi siia foorumisse. Viimane postitus siin oli küll vist 2014, aga äkki eksleb keegi vana tuttav veel siia ära ja näeb seda... Uskumatult palju mälestusi! Siin foorumis sai aastaid tagasi ikka nii palju aega veedetud. Ja kõik mis me tegime siin oli uskumatult äge. Rollimängud, võistlused, omaloomingud ning muidugi raamatud. Rääkisime tohutult palju erinevatest raamatutest ja saime häid soovitusi teostest, mis siiamaani meiega kaasas käivad Ja enne Pokemone olid meil muidugi Dragcave munad, mida hoolega haudusime ja kasvatasime. Täiega äge oli igatahes! Kui keegi näeb seda, siis vastake | |
|
kikael Superkangelane
Postituste arv : 6526 Age : 29 Hüüdnimi : mariann Punktid : 1520 Galeoonid : 1675 Südamed : 6 Aktiivsuspunktid : 34068 Registration date : 14/12/2007
| Pealkiri: Re: KÕIGILE, KES SIIA SATUVAD! Reede Nov 25 2016, 12:15 | |
| VASTAN!!! Nõustun, suhtlen siiani mitme siinse kasutajaga ja tänada saab ainult meie suurepärast foorumit. Siit arhiividest võib nii vahvaid vestlusi ja mälestusi välja kaevata. Olen siin isegi mõningaid seiku otsimas käinud ja siis nostalgitsema jäänud. Postituste arvu järgi näeb, kui palju siin ikka toimetatud sai. Tore oleks teada, mis meist kõigiks tänaseks saanud on. Usun, et see foorum kasvatas mu niigi suurt raamatupisikut veelgi. Tore oli arutada, eks mida lugenud on ja mida mitte. Kui foorum välja suri, siis mu lugemus tegelikult langes, enam polnud arutlemisrõõmu. Praegu tegutsen aga sellises toredas FB grupis nagu Lugemise Väljakutse, kus saab kuus sadasid soovitusi ja arutlemist jagub ka. | |
|