blinky Härjapõlvlane
Postituste arv : 225 Hüüdnimi : Annu Punktid : 10 Galeoonid : 10 Aktiivsuspunktid : 24045 Registration date : 20/02/2012
| Pealkiri: Mul tekkis väike arusaamatus... Nelj Veeb 23 2012, 19:13 | |
| Esimeses raamatus, kui Harry juba haiglatiivas lamas peale Voldemorti kohtumist ja ta ärkvele tõusis, leidis ta palju kingitusi sõpradelt ja austajatelt. Dumbledore mainis ära ka ühe kingituse mille saatsid Fred&George. Raamatust: (lk 253) " Ma usun,et sinu sõbrad, härrased Fred ja George Weasley, on vastutavad katse eest saata sulle tualettruumi prill-laud. Nad kahtlemata arvasid, et see teeks sulle nalja. Proua Pomfreyle tundus aga, et see ei ole hügieeniline , ja ta konfiskeeris selle"Kas keegi palun seletaks mulle seda prill-laua nalja? Ma ei saanud sellest päris aru. Kuna teised saatsid talle komme jne, siis mis värk selle prill-lauaga on?!? | |
|
Isis Pisihaldjas
Postituste arv : 283 Age : 26 Hüüdnimi : Liisaisis, Liisa, Asiil, Liisu, Is, Leedu, Mongay, Rilla, Lilla jne. Mida iganes te välja ei mõtleks Punktid : 10 Galeoonid : 10 Aktiivsuspunktid : 25674 Registration date : 02/03/2011
| Pealkiri: Re: Mul tekkis väike arusaamatus... Reede Veeb 24 2012, 13:32 | |
| Äkki see arenes sellest raamatu alguse teemast välja? See kus nad lubasid Ginny'le sigatüüka vetsu poti saata vms. | |
|
blinky Härjapõlvlane
Postituste arv : 225 Hüüdnimi : Annu Punktid : 10 Galeoonid : 10 Aktiivsuspunktid : 24045 Registration date : 20/02/2012
| Pealkiri: Re: Mul tekkis väike arusaamatus... Reede Veeb 24 2012, 14:34 | |
| Võimalik, aga ikkagi arusaamatu
| |
|
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Mul tekkis väike arusaamatus... | |
| |
|