Victorious179 Päkapikk
Postituste arv : 288 Age : 23 Hüüdnimi : Victoria, Vic Punktid : 10 Galeoonid : 10 Aktiivsuspunktid : 24719 Registration date : 21/07/2011
| Pealkiri: Victoria V & To Püh Aug 07 2011, 20:53 | |
| Ma ei oska küll palju, olen alles algaja selles alas, niisiis on valik vähe (ma ei oska eriti liikuvaid asju ja sedasi, aga ma võin proovida midagi ikka) ja mul võib nendega aega minna... Ma tegelen siis Photofiltrega, kui võimalik, paintiga ja kui Gimp-ist aru saan siis sellega ka. Niisiis: Avatar: Mitteliikuv (muud ma ei oskagi) - 5 galeooni. Kirjaga - 7 galeooni Signatuur: Mitteliikuv - 8 galeooni. Kirjaga - 10 galeooni Avatar: Milline: (sealt ülevalt) Milline pilt: Kiri: (kui soovite) Kui suur: Taust: (kui soovite) Signatuur: Milline: (sealt ülevalt) Milline pilt/pildid: Kiri: (kui soovite) Kui suur: Taust: (kui soovite) Üritasin võimalikult väikesed hinnad panna, arvestades, et ma eriti ei oska. Ja kui saate võiksite pildid ise anda. Kui asi mille tellisite ei meeldi teile, siis võite ostust keelduda, te ei saa tellitud asja, ma ei saa raha | |
|