Hp fännid Tore foorum kõikidele Harry Potteri fännidele. https://hpfannid.forum.co.ee |
|
| Lucid dream | |
| | Autor | Teade |
---|
Külaline Külaline
| Pealkiri: Lucid dream Püh Apr 11 2010, 11:57 | |
| Kas tegeleb keegi siis selle unevärgiga? Endal pole seda veel esinenud, aga ma olen saanud und kontrollida, aga ma ikkagi arvan, et see on päriselu, nt lennanud olen ma. Niiet, kas te harrastae, või olete kogenud vms. Või hoopis treenite ennast või üldse kõik wsellega seotud. --------------------- Ehk siis und näha kui sa tead, et näed und. Unenägude kontrollimine. Kes harrastavad ja kes niisama kogend ja kes tahavad kogeda. Lisainfot http://www.lucidity.com/ . Ise eriti palju kogend ei ole, paar korda ainult. Selle kohta on õpetusi ja näpunäiteid kuidas sellist seisundit saavutada (vaata vebsaiti). http://forum.planet.ee/showthread.php?t=27293 Võtsin siit alumise teksti- |
| | | Erewin Istar
Postituste arv : 2862 Age : 28 Hüüdnimi : Erewin / Anna / Punktid : 1170 Galeoonid : 1120 Südamed : 1 Aktiivsuspunktid : 31804 Registration date : 04/07/2008
| Pealkiri: Re: Lucid dream Püh Apr 11 2010, 12:05 | |
| Wow, tundub huvitav. *hakkab lugema* | |
| | | TikaaniSaiko Lohetätoveeringuga tüdruk
Postituste arv : 7477 Age : 28 Hüüdnimi : magic, Liis Punktid : 600 Galeoonid : 162 Aktiivsuspunktid : 35550 Registration date : 09/07/2009
| Pealkiri: Re: Lucid dream Püh Apr 11 2010, 20:16 | |
| Oh, tundub ja Ma suudan pm unenägu nii kontrollida, et alustan mõtlemist, siis jään magama ja hommikul jätkan. Ja alles hiljem saan aru, et ma tglt enam ei maga. Aga äkki ma ei magagi? See seletaks pidevat peavalu... Ja vahest näen unes mingeid pilte, mida ma millalgi hiljem ka päriselt näen, see on äge | |
| | | Valgekihv Äravalitu
Postituste arv : 4013 Age : 28 Hüüdnimi : Mutsy, Kihv. Punktid : 1400 Galeoonid : 461 Südamed : 3 Aktiivsuspunktid : 32641 Registration date : 12/12/2007
| Pealkiri: Re: Lucid dream Püh Apr 11 2010, 20:35 | |
| Mul suht sama asi Mul on veel mingid perioodid, et nagu kuu aega näen mingeid väga imelikke unenägusid ja siis paar nädalat ma ei mäleta mida nägin ja siis tuleb mingi õudukate osa jne. Ma hakkan lugema seda kohe, ma tahan täna katsetada. EDIT: samas on see täiega imelik, et kui ma hakkan magama jääma või pikutan(olen poolunes) siis ma järsku ehmatan või võpatan täiega lambist ja ärkan täiesti ülesse. Ma ei saa midagi teha, aga see tuleb täiega lambist ja see on nii spooky : S | |
| | | Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Lucid dream Nelj Apr 22 2010, 19:13 | |
| - Valgekihv kirjutas:
- Mul suht sama asi
Mul on veel mingid perioodid, et nagu kuu aega näen mingeid väga imelikke unenägusid ja siis paar nädalat ma ei mäleta mida nägin ja siis tuleb mingi õudukate osa jne.
Ma hakkan lugema seda kohe, ma tahan täna katsetada.
EDIT: samas on see täiega imelik, et kui ma hakkan magama jääma või pikutan(olen poolunes) siis ma järsku ehmatan või võpatan täiega lambist ja ärkan täiesti ülesse. Ma ei saa midagi teha, aga see tuleb täiega lambist ja see on nii spooky : S Jap, mul ka päris sarnane asi. ja päris creepyd unenäod tulevad palavikuga, neid on lihtsalt võimatu lahti seletada. Ja siis ma olen unest nagu üles võpatamise ajal ärganud täpsel siis, kui jalad nagu vastu voodit kukuvad. (Ma ei tea, lendaksid nagu ülevalt alla) |
| | | Waffel Istar
Postituste arv : 2905 Age : 28 Hüüdnimi : Kasutajanimest piisab täielikult. Punktid : 280 Galeoonid : 21 Aktiivsuspunktid : 30949 Registration date : 25/07/2009
| Pealkiri: Re: Lucid dream Nelj Apr 22 2010, 19:58 | |
| Kui ma näen und, siis arvan, et see oleks nagu päris, kuid kahjuks ei ole. | |
| | | TikaaniSaiko Lohetätoveeringuga tüdruk
Postituste arv : 7477 Age : 28 Hüüdnimi : magic, Liis Punktid : 600 Galeoonid : 162 Aktiivsuspunktid : 35550 Registration date : 09/07/2009
| Pealkiri: Re: Lucid dream Nelj Apr 22 2010, 20:30 | |
| Kui ma komistan ja kukun v midagi unes, siis ma hullult võpatan ja ärkan üles, süda peksab lausa paar minta vahest. Ja siis ma vahest olen päeval palju ühte asja teinud ja unes ma hakkan vähkrema(nt suusatama) | |
| | | Jane Doe Istar
Postituste arv : 2924 Age : 28 Hüüdnimi : Janet.
Punktid : 10 Galeoonid : 10 Aktiivsuspunktid : 30500 Registration date : 23/10/2009
| Pealkiri: Re: Lucid dream Reede Apr 23 2010, 17:06 | |
| Hahaha, tore et sa suusakas suusatama ei hakanud, meil polnd ruumi. Mul on tavaliselt nii, et kas ma näen unenägusid või siis ei näe. Parema meelega ma ei näe neid, sest need tavaliselt mingi imelikud, nt. täna nägin et mingi väike poiss oli koerasööja ja ta üritas end tagasi hoida, aga ei suutnud ja siis hiljem valetas vanematele. Ma saan muidu aru peaaegu alati, et ma näen und, aga juhtide ise ei saa, aga mul on tunne, et väiksena oli mul paar korda ka see Lucid Dream ja imelik et ma siiani, mingi 7 aastat, seda unenägu mäletan. | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Lucid dream | |
| |
| | | | Lucid dream | |
|
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 | |
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| |
|