Waffel Istar
Postituste arv : 2905 Age : 28 Hüüdnimi : Kasutajanimest piisab täielikult. Punktid : 280 Galeoonid : 21 Aktiivsuspunktid : 30949 Registration date : 25/07/2009
| Pealkiri: Mida keegi ka ei teeks... Laup Märts 20 2010, 12:41 | |
| Tibusammul kodu poole, jooksen ju ma. Ära toon sealt vibunoole et su maha lasta saaks. Pärast ostan uue auto, muidugi su raha eest. Papi sul kõik ära kaotan, pangakonto tühjaks tee-een. REF Miks ei võind sa mulle enne öelda, et ma olen sitapea, et kõik, mis ma tegin, oli halb, mitte hea. Nüüd pole enam sul mitte miskit parata, võin ainult sinu pilti ma voodis vaadata. Nüüd surnuaias sinu haual, ma üpris tihti käin. Soe toit on tavaliselt laual, kuid nii külm ja kalk see näib. Mendid uurisid ka asja, kuid midagi ei leidnud nad. proovis ka selgeltnägija Nastja, kuid nad kõik ju lollakad. REF Miks ei võind sa mulle enne öelda, et ma olen sitapea, et kõik, mis ma tegin, oli halb, mitte hea. Nüüd pole ju enam mitte midagi parata, võin ainult sinu pilti ma voodis vaadata. ----------------------- Hehe. kommige. | |
|
TikaaniSaiko Lohetätoveeringuga tüdruk
Postituste arv : 7477 Age : 28 Hüüdnimi : magic, Liis Punktid : 600 Galeoonid : 162 Aktiivsuspunktid : 35550 Registration date : 09/07/2009
| Pealkiri: Re: Mida keegi ka ei teeks... Püh Märts 21 2010, 09:29 | |
| See on hea laul Ainult musa oleks vaja | |
|