kikael Superkangelane
Postituste arv : 6526 Age : 29 Hüüdnimi : mariann Punktid : 1520 Galeoonid : 1675 Südamed : 6 Aktiivsuspunktid : 34073 Registration date : 14/12/2007
| Pealkiri: September Esm Sept 21 2009, 18:31 | |
| Sisukord1. Toimetaja rubriik 2. Septembri soovitused 3. Spikrimaania (saladused paljastatud) 1. Toimetaja rubriik Hiya, ma pole teile ammu uut numbrit andnud, vabandust selle eest. Ma ei teagi mida öelda, palun-palun andke soovitusi, mis siin lehes (ka vanemates numbrites) meeldib/ei meeldi. Praegu on siis kooliaeg juba. Esimesed nädalad on juba amu läbi, aga ka esimesed konrolltööd on möödas. Õhus on juba sügisehõngu, lehed hakkavad tasapisi kolletuma. Ka päevad on nüüd lühemad. Vana teada tuntud asi, nii on igal sügisel. Kaua ma teid siis ikka oma tühja lobaga tüütan, äkkion aeg rubriikidega piha hakata? 2. Septembri soovitusedFilmid:"Sõrmuste Isand" "Sõda mingi tobeda kollase nähtamatuks muutva sõrmuse pärast" - libahunt "Jah-mees" "Tüüp võtab osa ühelt kursuselt, kus õpetatakse kõigile küsimustele jah vastama." - Erewin Wizard of the waverly place: the movie"Alex on sunnitud veetma kaks nädalat oma perega kariibimere saartel. Ta teeb seal igas lusi ja lõpuks tema vanemad enam ei tea üksteist, ja nüüd lähevaad alex ja justin mingit kivi otsima et see mess ära fixida " - kaia Meeleheitel koduperenaised."Meeleheitel koduperenaised on mitme osaline sari, kus on 6 peategelast. Gabriella, Edie, Bree, Lynette, Susan ja Katherine. Üsnagi huvitav, seda vaadates saab jälgida nende elu Wisteria Lanel ning neile kaasa elada." - Murtagh "Hannah montana: the movie""seal on laulu ja tantsu ja r2ppi ja poppi. see on k6ige 2gedam film mida ma n2inud olen" - Johanna Raamatud"Suured Lootused" - by Charles Dickens"Noor orb Pip, kes on küla sepa juures õpipoisiks, igatseb saada härrasmeheks. Ootamatult pärandab salapärane isik talle varanduse ja Pip lahkub külasy, et saada rikkale härrasmehele kohane haridus." - Erewin "Klatšimoorid". – Cecily von Ziegesar."Klatšimoorid on mitme osaline raamatute sari noorte elust Manhattanil. Sellel raamatu peamine tegelane on Klatšimoor ise, kelle isikust ei tea tegelikult keegi. Keegi noortest ei tea, kes on see salapärane neiu – või äkki poiss – on. Siiski, tema blogist saavad kõik lugeda noorte kõige räpasematest saladustest ning nende isiklikust elust." - Murtagh "Tuhkatriinu""Tuhkatriinu on vaene laps, kes elab oma kurja kasuema ja -õdedega. Elu läheb allamäge, kuni ühel päeval kohtub ta printsiga ." - irma "Õmblustest käriseb" - Nancy Krulik"eeeek. lugu kolkalinnast pärit Sami Grangeri jamadest New Yorgis?" - libahunt "Mis teed, ann?""m, Ann leiab keldrist oma ema päeviku, ja talle ei meeldi see mis ta sealt loeb.seega ta otsustab et ei pea enam oma vanemate sõna kuulama sest tuleb ka välja et ta isa polegi tema isa. ann põheneb kodus oma sõbranna suvilasseja elab nüüd seal sellist elu nagu tema ema,: joob,suitsetab jne." - kaia "Dracula""Dracula rokib. Ma armastan teda XD Dracula 2000s on üks kobedamaid vampiire. Kahju ainult, et ta omale poomise käigus otsa leidis, muidu sebiks ta ise ära." - Miseria ",,Pöidlaküüdi reisijuht galaktikas’’ on Doublas Adamsi ulme-komöödia raamatusarja esimene osa. Oma stiililt meenutab see mulle mõnda Terry Pratchetti raamatut mille süžee toimub olevikus või tulevikus ning seda lugedes sai päris tihti naerda. Raamatust on kerge aru saada, tegelased on meeldejäävad, aga ma soovitan teil seda vähimalgi võimalusel inglise keeles lugeda, sest tõlkes läheb väga palju kaotsi. Antud raamatust on tehtud ka film, sama pealkirja all, kuid erinevalt raamatust tõmbavad nad filmi lõpus otsad kokku ja tekitavad, võiks öelda, läägelt õnneliku lõpu. Raamatu lõpp jääb lahtiseks, peatudes sobiva koha pealt et seda järjes jätkata, aga filmile minuteada teist osa teha ei plaanita. Erieffektid olid head, osad naljad välja jäetud või juurde tekitatud ning minuarust illustreeris see raamatut väga hästi. Siiski, ma ei soovita teil seda vaadata enne raamatu läbi lugemist. - cliodna 3. Spikrimaania- Spoiler:
Väikseid nippe edukaks spikkerdamiseks* Kirjuta/kleebi spikker talla alla * eesistuva õpilase kapuutsi alla, kui õpetaja tuleb, siis too sätib kapuutsi ringi nii, et spikker jääb peitu * joonlaua/korrektori/pliiatsi peale kleebituna/kirjutatuna/kraabituna * kleebi laua alla ja vaata peegliga * salvestad teksti mp3e ja ühe kõrvaklapiga kõrva (juhe pusa alt, nii et ei paista) * keera jaki varukas tagurpidi ja spikker sinna vahele. * laua serva peale * käevõru * seeliku serva alla * pingi peale jalge vahele * salvrätiku peale * mobiili ekraanile * võtd tikutoosi vm muud väikest ja kleebid spikri sinna peale. Kinnitad sinna külge kummipaela, mile teine ots haaknõelaga umbes küünarnukki kaugusele varukasse, kui õpetaja uleb siis tkutops lendab varukasse (vaja laiasid varkaid) * UV-pastakad/lambid * töö peale * taskusse * läbipaistva pasakka sisse * Kontrolltöödevihiku olemasolul matemaatikas: kirjuta valemid eelmise kontrolltö lõppu harilikuga ja enne töäravimist kustuta need sealt ära * koolikott lösakilemaha ja spikker sinna kõige peale (akna alla toimib paremini) Hea spikerdamise valem: 1. Ole alati teadvel sellest, kus õpetaja viibib 2. Ole rahulik 3. Mõtle odus oma spikerdamise viis varem välja 4. Ära spikerda vaid õpi ise ära
| |
|
Ristor Greif
Postituste arv : 856 Age : 25 Hüüdnimi : Ristor Punktid : 120 Galeoonid : 76 Aktiivsuspunktid : 28792 Registration date : 14/08/2009
| Pealkiri: Re: September Esm Sept 21 2009, 18:35 | |
| Väga huvitav. Spikerdamise nõuanded. | |
|
TikaaniSaiko Lohetätoveeringuga tüdruk
Postituste arv : 7477 Age : 28 Hüüdnimi : magic, Liis Punktid : 600 Galeoonid : 162 Aktiivsuspunktid : 35555 Registration date : 09/07/2009
| Pealkiri: Re: September Esm Sept 21 2009, 18:43 | |
| Hei!!! Ma ei saa peaaegu ühtegi spikrinõuannetest kasutada A see Dracula sebimise jutt on hea | |
|
kikael Superkangelane
Postituste arv : 6526 Age : 29 Hüüdnimi : mariann Punktid : 1520 Galeoonid : 1675 Südamed : 6 Aktiivsuspunktid : 34073 Registration date : 14/12/2007
| Pealkiri: Re: September Esm Sept 21 2009, 18:45 | |
| | |
|
Postituste arv : 7477 Age : 28 Hüüdnimi : magic, Liis Punktid : 600 Galeoonid : 162 Aktiivsuspunktid : 35555 Registration date : 09/07/2009
| Pealkiri: Re: September Esm Sept 21 2009, 19:02 | |
| Meil on koolivorm... | |
|
kikael Superkangelane
| Pealkiri: Re: September Esm Sept 21 2009, 19:04 | |
| | |
|
Miseria Kantsler
Postituste arv : 3324 Age : 30 Hüüdnimi : Mia . Punktid : 610 Galeoonid : 651 Südamed : 6 Aktiivsuspunktid : 31619 Registration date : 23/02/2008
| Pealkiri: Re: September Esm Sept 21 2009, 19:31 | |
| | |
|
| Pealkiri: Re: September Esm Sept 21 2009, 19:35 | |
| Mmmm... normaalne, meil küll musa kuulata ei lubata... Ja seelik on, see ongi peaaegu ainuke võimalus... | |
|
Murtagh Viirastus
Postituste arv : 6315 Hüüdnimi : Murtagh, Mur Punktid : 1435 Galeoonid : 1250 Aktiivsuspunktid : 34136 Registration date : 14/08/2008
| Pealkiri: Re: September Nelj Okt 01 2009, 16:22 | |
| | |
|