21. Palu Harryt, et ta ütleks Cedricule tervitused edasi.
20. Jälita teda ja karju talle kõrva sisse: "Voldemort on su onu!"
19. Küsi talt, kas midagi alasi-suurust on talle vastu pead kukkunud, et tal arm laubal on.
18. "Nii... esimeseks olid sa Poiss, kes jäi elama... Siis sa olid Opakas... Nüüd sa oled Äravalitu. Miks nad lihtsalt ei võiks kõike kokku panna ja sa oleks "Äravalitud opakas, kes jäi elama?"
17. Paku talle Siriuse majast varastatud hõbedat.
16. Ütle talle kindlasti, et sa said selle hõbeda Mundungus Fletcherilt.
15. Ütle talle, et ta peaks lõpetama Harry Potteri teesklemise ja oma võltsarmi laubalt ära pühkima.
14. Jälita teda ja kanna T-särki kirjaga "Ma olen koos Äravalituga".
13. Osta talle T-särk, kus oleks kirjas "Nad on koos Äravalituga" ja ole hästi solvunud, kui ta ei kanna seda. Kindlasti ütle Harryle, et sa tegid selle T-särgi ise,
12. Küsi talt kas ta teab, kas Voldemortil on mõni arm ja kui on, siis kus.
11. Iga kord, kui sa teda näed, küsi talt laulva häälega "Kas sulle meeldib Luna Lovegood?".
10. Küsi talt, kas testralitel on ilusad silmad.
9. Tee järgi tema triumfi draakoniga esimeses ülesandes ja küsi talt, kas ta saaks seda veel kord teha.
8. Kui ta küsib sult midagi, vasta talle kolm korda erinevas laulustiilis ja küsi talt, kas talle meeldib laulda.
7. Osta talle varjaja ja ütle talle, et ta paneks selle oma armi peale. Siis Voldemort ei märkaks teda.
6. Ütle talle, et Mäuguv Myrtle armus temasse ja veendu, et ta kindlasti läheks küsiks Myrtlelt selle kohta.
5. Kui vihma sajab, kasuta tema selga klaverina ja laula jubeda häälega "Remember when it rained".
4. Kui ta teeb või ütleb midagi imelikku, siis ütle: "Ära muretse. Me helistame St. Mungo haiglasse ja anname sulle abi, mida sa nii väga vajad.
3. Küsi, kas mugud saavad näha tema armi.
2. Jookse itsitades tema juurde ja ütle: "Romilda Vane ütles, et sul on tatoo rinnal. Kas ma saaks seda näha?"
1. Ütle talle, et kui ta sureb Lord Voldemorti tõttu, siis sa tahad tema luuda endale saada.
Võetud :
siit.